Kolonner og Adsorbere

Kolonner

Immunosorba® kolonnerne indgår i Immunoadsorptions Systemet.

Immunoadsorption er en behandling, hvor der sker en yderst effektiv fjernelse af antistoffer ved sygdomme med nedsat immunforsvar. Antistoffer er proteiner kaldet immunoglobuliner, som immunforsvaret normalt producerer som et forsvar mod infektioner og fremmede stoffer.

Ind imellem er immunsystemet i sig selv et problem fx ved autoimmune sygdomme som oftest er forårsaget af en overdreven reaktion i immunsystemet mod kroppens eget væv. Her forekommer ofte såkaldte autoantistoffer, som afhængigt af sygdommen, kan påvirke forskellige typer af kroppens eget væv.

Immunosorba® behandling er et behandlingsalternativ eller supplement til konventionel behandling ved autoimmune sygdomme, som bidrager til hurtigt og effektivt fjernelse af skadelige antistoffer. 

Se animation af Immunosorba® kolonnerne

Adsorbere

DALI® (Direct Adsorption of Lipoproteins)

DALI er den første aferesemetode, som selektivt fjerner LDL-kolesterol og lipoprotein(a) fra helblod. Forøgede mængder af kolesterol er ofte forbundet med øget frekvens af hjerte- og karsygdomme. Patienter med alvorlig hyperkolesterolæmi, og familiær hyperkolesterolæmi (FH) – er særligt udsatte. Hos disse patienter, hvor diæt og medicinsk behandling ikke er sufficient, vil LDL-Aferese være den eneste mulighed for at sænke deres LDL-kolesterol og lipoprotein(a) mod normalværdier.

Se animation af DALI®

Se animation af MONET®

For yderligere information kontakt venligst en af vores produktspecialister: Anne Stautz eller Pia Egelund Hansen.

 

 

Thank you for visiting our website www.fmc-ag.com.

For further questions please send us an e-mail:


® Fresenius Medical Care
Else-Kröner-Strasse 1
61352 Bad Homburg v.d.H.
Tel. +49 (0)6172-609-0
Germany