Katetre

proVencare High Flow dobbeltlumen kateter

proVencare High Flow dobbeltlumen kateter er designet til at sikre optimalt blodflow med lave indløbs- og udløbstryk under behandlingen.

proVencare High-Flow dobbeltlumen katetre er håndlavede, yderst biokompatible, termosensitive polyuretan katetre, dvs. der er ikke anvendt blødgørere (DEHP). Det er meget nemt og enkelt at anlægge i karret og efterfølgende risiko for kinkning er minimal. Kateteret er produceret med forskudte åbninger i spidsen af kateteret, så modstand reduceres, og risikoen for recirkulering og ansug til kar nedsættes.

proVencare High Flow dobbeltlumen katetre er produceret efter højeste standarder og er førsteklasses kvalitet ud fra alle aspekter. Fresenius Medical Care tilbyder flere forskellige typer, diametre og længder.Kateterne er pakket med tanke på at være pladsbesparende i afdelingen. I katetersættet ligger alt, som er nødvendigt for kateteranlæggelse.

Der er tydelig markering af indhold på både katetersæt og kateterkasse, så brugerne ikke skal anvende unødig tid til at lokalisere rette katetre.

 

 

proVencare dobbeltlumen katetre findes også til pædiatrisk anvendelse. Katetrene er tilpasset således, at de kan anvendes til helt små børn og babyer. Til pædiatrisk behandling tilbyder vi ligeledes katetre med forskellige diametre og længder

 

                                                  

Thank you for visiting our website www.fmc-ag.com.

For further questions please send us an e-mail:


® Fresenius Medical Care
Else-Kröner-Strasse 1
61352 Bad Homburg v.d.H.
Tel. +49 (0)6172-609-0
Germany